Average Citizen

Hasznos tanácsok férfiaknak - avagy hogyan rázzuk le társadalmunk beidegződéseit. Öltözködés, stílus, életmód, kütyük, érdekességek, útmutatások átlagembereknek a hétköznapokra.

Naptár

május 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31

Mit vegyek fel?

2014.02.18. 10:29 | GrandPa | Szólj hozzá!

Régóta foglalkoztat a dolog, mit tegyen egy magamfajta férfi, ha beüti a fejét, és vásárolni akar? És nem szíve hölgyének, hanem saját magának. Igazából bármit. Alsónadrág, cipőfűző, parfüm - vagy a tízóraiját.Vajon észrevettétek már, hogy a döntések nagy részét a nők hozzák meg helyettünk? Természetesen vannak kivételek - lásd az egyedül állóakat pl. - , de ha jobban végiggondoljuk...?

És szerintem itt van a kutya elásva - ezért vagyunk olyan tanácstalanok, amikor egyedül kell nekiindulni, és megfejteni olyan dolgokat, amit eddig a nők természetes lazasággal megtettek helyettünk.

Azt ugye tudjuk, hogy másképp vásárolunk mi, mint a csajok - úgy nagy általánosságban. Bemegyek, megstírölöm, tetszik, felpróbálom - szevasz megvettem. Engem ne kuksizzon a lárvaarcú eladó, mert az idegesítő... Ehhez képest, ha nővel megyünk vásárolni? Ő bezzeg végigtapizik/próbál mindent, majd egyszerűen kisétál az üzletből üres kézzel. Na kérem: EZT kell megtanulnia mindenkinek. Nekem ez úgy 5 évembe telt, de sikerült, és meg kell mondjam, nem rossz érzés. És nem is felesleges.

ruha.jpgMaga az érzés, hogy kimész a boltból üres kézzel elég vicces tud lenni - de az még jobb, amikor olyan cuccal mész ki, amire azt mondod, ez bazzeg tényleg az amit szerettem volna!!! Azt pedig, hogy az eladók néznek meg kell tanulni kezel, higgyétek el amikor ők mennek el vásárol, nem csinálják különbül!!! Úgyhogy csak bátran - lehet gyakorolni:)

Címkék: vásárlás döntés

A bejegyzés trackback címe:

https://average-citizen.blog.hu/api/trackback/id/tr75820046

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása