Average Citizen

Hasznos tanácsok férfiaknak - avagy hogyan rázzuk le társadalmunk beidegződéseit. Öltözködés, stílus, életmód, kütyük, érdekességek, útmutatások átlagembereknek a hétköznapokra.

Naptár

május 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31

Bevezetés az Ars poeticába

2014.02.11. 14:28 | GrandPa | Szólj hozzá!

 

 

Urak és Hölgyek!

Mielőtt kapnék a fejemre a megszólítás miatt, hogy a Hölgyeket hátra tettem – ez nem véletlen. Ezen írásaimat nagyrészt a férfiaknak szánom, a Mi hétköznapjainkat próbálom megkönnyíteni, segíteni végre eligazodni. De természetesen ebben számítok minden hölgy/lány/nő segítségére, tanácsára is.

Elgondolásom szerint főként öltözködéssel szeretnék foglalkozni – hétköznapi szinten, de nem ragadok le csak ennél. Itt lesz minden, ami egy férfit érdekelhet: hírek, érdekességek, olykor kütyük, autók.

Középkorú férfiként (túl a 40-en) naponta szembesülök azzal, hogy manapság a férfiaknak ruhát, cipőt – és mindent, ami az öltözködéshez tartozik - venni felér egy Canossa járással, olykor már lehetetlen küldetés. Ezen próbálok változtatni reményeim szerint. Nem az észt akarom osztani – távol álljon tőlem -, inkább a segítő szándék dolgozik bennem, hogy végre ránk, Férfiakra is megközelítőleg annyi figyelem jusson, mint szeretett nőtársainkra! Lássuk be, el vagyunk hanyagolva, mind választék, mind lehetőség tekintetében. És azt gondolom, ebben Mi is hibásak vagyunk valamennyire.

Remélem, sok-sok társamhoz eljut ez a kezdeményezés, és együtt tudunk egymásnak segíteni, tudunk jobbítani – hatással tudunk lenni egymásra.

Szívesen fogadok minden ötletet, gondolatot, tán még a kritikákat is – lányoktól, fiúktól egyaránt.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://average-citizen.blog.hu/api/trackback/id/tr545809350

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása